En specialist i familieret kan hjælpe dig - vi står klar

Vores familieadvokater, Helene Treschow, Susanne Graffmann og Susanne Ravn er meget erfarne i at hjælpe dig med at løse opgaver indenfor familie- og børneområdet. Fra forældremyndighed, bopæl og samvær til børnebidrag og skilsmisse. Holdet har kapacitet til at hjælpe hele vejen, fra Familieretshuset til Familieretten, og videre til Landsretten og Højesteret, hvis det skulle blive aktuelt. Forældremyndighed, bopæl og samvær Vores erfaring er, at det ofte kan være en fordel at involvere en dygtig familieadvokat, inden du som forælder flytter fra en fælles bolig.

Hvem er bopælsforælder? Hvem er samværsforælder? Hvem bestemmer hvad? Også når der er fælles forældremyndighed.

Én af de sværeste beslutninger, når forældre ikke skal være sammen længere er at finde ud af, hvem der skal være bopælsforælder og samværsforælder. Selvom forældrene ønsker, at børnene skal være lige meget hos hver, eller har aftalt delt bopæl, er der stadig kun én, der kan have børnenes adresse. Det er ikke sådan, at en bopælsforælder på egen hånd kan bestemme alt. Er der fælles forældremyndighed, er I som forældre stadig fælles om de mere alvorlige og betydningsfulde beslutninger.

Pas i delebørnsfamilier

Det er desværre ikke en usædvanlig situation i delebørnsfamilier, at den ene forælder ikke vil udlevere barnets pas til den anden, eller underskrive en ansøgning om pasudstedelse.

Må jeg tage vores børn med til udlandet på sommerferie?

Hvis du overvejer at rejse ud af Danmark med jeres børn på sommerferie, skal du sikre dig, at det kan ske lovligt. Sommeren er på vej, og mange glæder sig til den sommerferie, der venter lige rundt om hjørnet. Flere har allerede planlagt sommerferien, mens andre drømmer.

Som I måske har hørt, er der sket en del ændringer i behandlingen af familieretlige sager.

Ændringerne træder i kraft den 1. april 2019 Forum Advokater har lavet dette 3-minutters overblik over de nye regler. Hvis I har spørgsmål, så er vi flere, der kan svare. DETTE SKER FRA 1.

Abonner via RSS Abonner på RSS

Arrangementer

Se flere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Forum Orienterings nyhedsbrev, og få seneste nyt om dine interesser.

Meddelelser

Se flere