Region Sjælland og Hovedstaden er bagud med testamenter

En undersøgelse viser, at vi i region Sjælland og region Hovedstaden er langt bagefter med testamente-skrivningen og det er ikke nogen god rekord. ”Vil man have indflydelse på fordelingen af sin arv, skal man skrive testamente. Den er ikke længere. Desværre lægger langt de fleste ansvaret i hænderne på arveloven, og den tager altså ikke hensyn til moralske værdier og det moderne familieliv,” siger Ann Marie Panduro, der er styregruppeformand i Det Gode Testamente og chefjurist i Hjerteforeningen.

Kan en sigtet tvinges til at låse iPhone op med fingeraftryk?

Ja, siger byretten. Ja, siger landsretten. Og hvad siger så Højesteret? Det sidste vil tiden vise, for der er givet tilladelse til at indbringe sagen for Højesteret. Sigtede blev anholdt og sigtet for narkotikakriminalitet. I forbindelse med visitationen af sigtede blev han fundet i besiddelse af en mobiltelefon, som politiet ønskede at ransage.

Fire håndværkere er dømt for at udøve grov vold mod en lærling.

To håndværkere blev mandag den 18. juni 2018 eftermiddag idømt fængselsstraffe for gentagne tilfælde af grov vold og mishandling af en 20-årig mand, som var lærling, da volden blev begået.

Unge boligkøbere i klemme

Unge boligkøbere i klemme I kampen om boligkunderne ser Danske BOLIGadvokater stadig flere eksempler på unge boligkøbere, der kommer i klemme, fordi de tror at ejendomsmægleren også er deres rådgiver. Ejendomsmæglere over hele landet arbejder ihærdigt på at overtage berigtigelsen (godkendelsen

Hvem siger, at jura er kedelig?

En transseksuel tidligere kvinde, der før undfangelsen af barnet havde fået juridisk kønsskifte, kunne registreres som far til det barn hans samlever havde ført. Kvinden A levede sammen med en anden kvinde, B, der skiftede køn fra kvinde til mand.

Abonner via RSS Abonner på RSS

Arrangementer

Se flere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Forum Orienterings nyhedsbrev, og få seneste nyt om dine interesser.

Meddelelser

Se flere