Gratis telefonisk råd til delebørnsforældre i oktober måned 2019

Advokat Helene Treschow hjælper mange delebørnsfamilier med at få styr på de svære ting i livet, og sætter en ære i at gøre en forskel for de mennesker, hun møder på sin vej. Få et gratis telefonisk råd af Helene i hele oktober måned. Helene kan træffes på telefon 53737179. Du kan også trygt maile til Helene på htr@forumadvokater.dk, hvis du foretrækker at få et råd på mail.

Gode råd til forældre (in spe)

Hvad medfører det juridisk at have børn? Læs med her, og få et par gratis råd med på vejen i anden del ud af to. Som mor til tre skønne børn kender jeg til følelsen af indimellem at mangle et par timer i sin hverdag, så det tager ikke lang tid at læse og er lige til at gå til. Forsikringer Det er ikke unormalt, at børn falder og slår tænderne. Det sker også, at børn kommer til at gøre skade på ting. Har I forsikringerne på plads? Ulykkesforsikring: Børn under 2 år vil normalt være omfattet af forældres ulykkesforsikringer.

Gode råd til forældre (in spe)

Hvad medfører det juridisk at have børn? Læs med her, og få et par gratis råd med på vejen i første del ud af to. De er lige til at gå til og tager ikke lang tid at læse - som mor til tre skønne børn kender jeg til følelsen af indimellem at mangle et par timer i sin hverdag.

Efterårsferien i børnefamilier

Sommeren er ved at gå på hæld, og det er tid til at glæde sig til efterårets komme. De gule blade, græskar og den efterårsferie, der venter lige rundt om hjørnet. Mange børn og deres forældre har ønsker for ferien.

Behandlings- og livstestamente

Behandlings- og livstestamente HVIS DU BLIVER ALVORLIGT SYG OG IKKE KAN GIVE BESKED OM DIN HOLDNING TIL BEHANDLING, SKAL LÆGERNE FØLGE DINE ØNSKER I DIT BEHANDLINGSTESTAMENTE. Fra 1. januar 2019 kan du oprette det, man kalder et behandlingstestamente.

Abonner via RSS Abonner på RSS

Arrangementer

Se flere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Forum Orienterings nyhedsbrev, og få seneste nyt om dine interesser.

Meddelelser

Se flere