Ny advokat hos Forum Advokater

Print

Skrevet af Allan Ohms d. 6/12 - 2018

Vi er glade for at byde velkommen til advokat Helene Treschow, som er ansat som advokat i Forum Advokater med start 3. januar 2019.

Helene har siden 2006 nærmest udelukkende beskæftiget sig med familieret. ”Mit arbejde er en stor del af min identitet – måske også derfor, jeg har et oprigtigt ønske om at gøre en forskel for de mennesker, jeg møder på min vej”, siger Helene.
Helene har været i København og Roskilde, men har klienter fra hele landet.

Livet som karrierekvinde på toppen, og mor til 3 betyder, at jeg indimellem sover med skoene på – jeg er mor 24/7, og altid lidt på arbejde, for jeg elsker det, jeg laver. Jeg jonglerer karrieren med den betingelsesløse kærlighed, jeg har til mine 3 drenge, sig Helene, der er tidligere elitetennisspiller og tennistræner, og stadig aktiv med ketcheren.

Helene har stor erfaring med at hjælpe forældre, der er uenige om børns bopælsadresse, forældremyndigheden, eller om samværet, og jeg rådgiver også om alle de spørgsmål derimellem, som man som forælder kan støde på i dagligdagen som delebørnsfamilie.
Har ført adskillige forældremyndigheds- og bopælssager ved byretterne og Landsretten, og har ligeledes stor erfaring med deltagelse i møder i Statsforvaltningen og i fogedretterne. Herudover generel familieret, rådgivning af ugifte samlevende, rådgivning af (kommende) ægtepar, udarbejdelse af samejeoverenskomster, ægtepagter, og testamenter, herunder også børnetestamenter, samlivsophævelse, separation og skilsmisse, ægtefællebidrag og bodeling og om børnebidrag.

Udover en høj faglig standard, lægger jeg stor vægt på værdier som troværdighed, empati og loyalitet på det personlige plan. Den menneskelige vinkel er vigtig, og er med til at skabe rigtig god rådgivning. Jeg sætter i det hele taget en ære i at gøre en forskel for de mennesker, jeg møder på min vej.

Helene Treshow indgår i Forum Advokaters team med de erfarne familieretsadvokater Susanne Graffmann og Susanne Ravn.