NØGLEHUSPROJEKT

Print

Oprettet d. 7/10 - 2013

Skal du købe en ejendom, som er under opførelse?

Nøglehusprojekter er køb, hvor man ikke kan se, hvad man køber. For det er ikke færdigbygget på købstidspunktet. Dette giver en større grad af usikkerhed end ved almindeligt køb af huse og lejligheder, som man kan besigtige, og som allerede ”har været i brug”. Sørg for at have en rådgiver med på din side helt fra start. Der er en hel række af elementer, der skal tages hensyn til. Med en rådgiver på din side sikrer du, at juraen i aftalen er i orden, og du har bedst mulighed for at præge aftalen, så den bliver fair for dig også.

Forum Advokater Bolig rådgiver om hundredvis af ejendomskøb om året på et højt specialiseret niveau. Vi engagerer os i din sag, og vi er lette at komme i kontakt med under hele forløbet. Fra start til du skal overtage det nye hus eller den nye lejlighed. Vi er effektive og tager os af din sag med det samme. Du får det direkte telefonnummer til den advokat, der behandler din sag, så du altid lige kan ringe, hvis du bliver i tvivl om noget. Du vil opleve et trygt forløb hele vejen igennem. To sager er ikke ens, og vi skræddersyr vores rådgivning efter dit behov.

Vores rådgivning omfatter

gennemgang af dokumenter – og af, hvilke dokumenter, der mangler
et personligt møde, hvor vi sammen laver en grundig helhedsvurdering af aftalen
juridisk og finansiel rådgivning
forhandlinger om aftalens vilkår
tæt samarbejde med de andre professionelle – mæglere, banker m.v.
skødeskrivning, tinglysning og udarbejdelse af refusionsopgørelse m.v.

FORBEHOLD: For tiden er der mange om buddet på de enkelte ejendomme. Hvis du kommer i en situation, hvor du føler dig presset til at skrive under på en købsaftale, for at andre ikke skal løbe med projektet, skal du skrive følgende ind i aftalen:

”Min underskrift på købsaftalen er betinget af, at min advokat, Forum Advokater, Havnevej 3, 4000 Roskilde, kan godkende købsaftalen i sin helhed.”

Du skal ikke acceptere ændringer i formuleringen af dette forbehold, hvis du ikke har haft din personlige rådgiver med på banen, inden du underskriver aftalen.

Hvis du har spørgsmål, så ring til advokat (H) Svend Raether, og få en uforpligtende snak på telefon 4638 0345