FOREBYG TAB PÅ DEBITORER

Print

Oprettet d. 7/10 - 2013

Selv den mest effektive inkasso kan i mange tilfælde ikke forhindre tab. Der er derfor al mulig grund til at fokusere på, hvordan antallet af nødlidende fordringer og dermed senere inkassosager kan reduceres.

Hos Forum Advokater har vi udviklet et særligt serviceskema, som virksomheder kan benytte til at efterprøve rutiner, procedurer og relevante dokumenter med relation til kreditstyring og inkasso. Skemaet indeholder over 60 spørgsmål og kan rekvireres ved henvendelse til Kundeservice

Vi anbefaler, at skemaet udfyldes og gennemgåes med en af vore erfarne rådgivere. En gennemgang med efterfølgende statusrapport og forslag til optimering af virksomhedens rutiner og dokumenter koster kun. 3.600 kr. Kontakt 4638 0363 for tidsbestilling.

Afhængig af virksomhedens kundeportefølje og kreditgivning vil det tillige kunne være relevant at undersøge mulighederne for kreditvurdering og kreditforsikring. Læs mere om ved at klikke på undermenuerne i venstre side.

Hos Forum Advokater behandler vi årligt tusindvis af sager, blandt andet via online-inkasso. Desværre kan vi konstatere, at vi hvert år må afslutte en del sager som uerholdelige. Det skyldes som hovedregel, at der går for lang tid fra fakturadato til sagen overgives til ekstern samarbejdspartner, når virksomhedens egne interne rykkerprocedurer ikke har haft den ønskede effekt. Det er blandt andet derfor vi har udviklet online-inkasso: For at give vore kunder et incitament til at reagere hurtigt - uden at behøve spekulere på prisen. Du kan læse mere om vores abonnementsordning på "Få bedre råd", der blandt andet omfatter juridisk hotline og gratis basisinkasso ved at klikke her.

Kontakt på 7022 8850 og vores omstilling vil finde en advokat der kan fortælle mere om forebyggelse af tab.