Black Friday-tilbud var vildledende

Forretningernes prismarkedsføring skal være retvisende. Tre butikker snød på vægten. De tilbød rabatter på 20 – 50 % på udvalgte varekategorier i anledning af Black Friday i 2016, men de oplyste besparelser var baseret på et vildledende grundlag. Når en forretning sætter en vare på tilbud og reklamerer med besparelser, så skal besparelsen være baseret på en reel pris over en længere periode.

Skorstensfejeren fik bøden halveret i Højesteret

Skorstensfejermester blev straffet med bøde, idet to af hans ansatte havde renset skorstene uden sikkerhedsforanstaltninger mod nedstyrtning, men bøden blev halveret på grund af undskyldelige forhold. To ansatte hos en skorstensfejermester havde renset skorstene, mens de stod på rygningen af et tag med en hældning på ca. 40 grader i en højde på henholdsvis ca. 6 og ca.

Erstatning på 6.025.000 kroner ved ekspropriation af ejendom med råstoffer.

Et selskab havde haft berettiget forventninger om at kunne indvinde råstoffer på et eksproprieret areal, og erstatningen skulle fastsættes ud fra den mistede fortjeneste Sagen angik fastsættelse af erstatning for et jordareal, som indeholdt råstoffer, og som blev eksproprieret til brug for anlæg

Tre retsinstanser: du kan ikke nøjes med en betinget dom for groft skattesvig

Der var ikke grundlag for at gøre dom for momssvig og grov skattesvig i et andengangstilfælde helt eller delvist betinget med vilkår om samfundstjeneste. Tiltalte var fundet skyldig i bl.a. momssvig og grov skattesvig, hvorved han i 2011 og 2012 havde unddraget statskassen for ca. 1,2 mio. kr.

Hvad koster det, når din erhvervsbil ikke er mærket?

Det har retten nu taget stilling til. Tiltalte var tiltalt for overtrædelse af registreringsafgiftsbekendtgørelsen. Hans bil var ikke mærket.

Abonner via RSS Abonner på RSS

Arrangementer

Se flere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Forum Orienterings nyhedsbrev, og få seneste nyt om dine interesser.

Meddelelser

Se flere