ENTREPRISEKONTRAKT

Print

Oprettet d. 7/10 - 2013

Skal du have opført et hus på din grund?

Entreprisekontrakt er en aftale, som indgås mellem dig som bygherre og entreprenøren. Aftalen vedrører opførelse af f.eks. et hus eller ombygning. Der er en hel række regler og kutymer på området, som er vigtige at forholde sig til, når du indgår aftalen. Husk, at entreprenøren er professionel og er vant til at håndtere disse aftaler. Derfor skal du sørge for at have en rådgiver med på din side helt fra start. Med en rådgiver på din side sikrer du, at juraen i aftalen er i orden. Du har samtidig bedst mulighed for at præge aftalen, så den bliver sikker og fair for dig også.

Forum Advokater Bolig rådgiver om hundredvis af ejendomskøb om året på et højt specialiseret niveau. Vi engagerer os i din sag, og vi er lette at komme i kontakt med under hele forløbet. Fra kontraktens indgåelse og til aflevering. Vi er effektive og tager os af din sag med det samme. Du får det direkte telefonnummer til den advokat, der behandler din sag, så du altid lige kan ringe, hvis du bliver i tvivl om noget. Du vil opleve et trygt forløb hele vejen igennem. To sager er ikke ens, og vi skræddersyr vores rådgivning efter dit behov.

Vores rådgivning omfatter

gennemgang af dokumenter – og af, hvilke dokumenter, der mangler
et personligt møde, hvor vi sammen laver en grundig helhedsvurdering af aftalen
juridisk og finansiel rådgivning
forhandlinger om aftalens vilkår
smidigt samarbejde med de andre professionelle – entreprenører, banker m.v.

Skriv ikke under på aftalen uden et advokatforbehold: For tiden er der pres på markedet, også når du skal indgå kontrakt med entreprenører. Hvis du kommer i en situation, hvor du føler dig presset til at skrive under på en entreprisekontrakt, for at din udvalgte entreprenør ikke skal lægge arbejdet et andet sted, skal du skrive følgende ind i kontrakten:

”Min underskrift på entreprisekontrakten og tilhørende aftaler er betinget af, at min advokat, Forum Advokater, Havnevej 3, 4000 Roskilde, kan godkende disse aftaler i sin helhed.”

Du skal ikke acceptere ændringer i formuleringen af dette forbehold, hvis du ikke har haft din personlige rådgiver med på banen, inden du underskriver aftalen.

Se også entrepriseret.

Hvis du har spørgsmål, så ring til os og få en uforpligtende snak!